Novi okršaj klanova: Jovanovića napali u ZIKS-u

Iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija nije bilo zvaničnog saopštenja o incidentu
906 pregleda 2 komentar(a)
Jovan Jovanović, Foto: Zoran Đurić
Jovan Jovanović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 02.08.2016. 10:14h

Kotoranin Jovan Jovanović napadnut je juče u paviljonu C spuškog zatvora, u koji je prebačen nakon incidenta sa osuđenikom Igorom Božovićem.

Tu informaciju “Vijestima” je potvrdilo više službenika spuškog zatvora, ne precizirajući ko je i zbog čega napao Jovanovića , kojeg policija označava kao člana škaljarskog klana.

Izvori iz ZIKS-a nijesu mogli da objasne da li je napad na Jovanovića osveta zbog nedavnog incidenta sa njegovim sugrađaninom Božovićem.

Iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija nije bilo zvaničnog saopštenja o incidentu, a direktor te ustanove Miljan Perović i portparol Milan Žarkovićnijesu odgovarali na pozive novinara.

Jovanović je iza reeštaka zbog iznude. U paviljon C, koji slovi za kazneni dio ZIKS-a, smješten je nakon incidenta koji se 1. jula dogodio u paviljonu B, kada je navodno Božovića polio vrelim uljem.

Božović, kojeg je policija označila kao člana kavačkog klana, u napadu je zadobio opekotine glave i tijela. Božovićev advokat Dejan Vukšić demantovao je policijske navode da je taj Kotoranin član kavačkog klana.

Bonus video: