Novosađanin uhapšen u Sutomoru: Fizički napao i opljačkao Kragujevčanina?

"Subosić je novosadskoj policiji od ranije evidentiran kao višetruki počinilac krivičnih djela, a u njegvom pronalaženju i hapšenju imali smo veliku pomoć kolege inspektora kriminalističke policije iz Novog Sada koji se ovog ljeta nalazi na ispomoći u barskoj policiji", rekli su nezvanično "Vijestima" iz barske policije
397 pregleda 17 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.07.2016. 12:47h

Barska policija uhapsila je jutros u Sutomoru Bojana Subosića (22) iz Novog Sada kojeg tereti za razbojništvo na štetu Ivana Ivanovića iz Kragujevca.

Policija tereti Subosića da je u petak uveče oko 22 sata nedaleko od hotela "Akapulko" u Sutomoru u Ulici Cara Lazara fizički napao Ivanovića i bacio ga na pločnik, nakon čega mu je oteo torbicu u kojoj su bili novac, mobilni telefon i lična dokumenta.

Prema navodima policije, Ivanovića su od sigurne smrti gušenjem spasili prolaznici koji su nu dali vještačko disanje i pozvali hitnu pomoć.

"Subosić je novosadskoj policiji od ranije evidentiran kao višetruki počinilac krivičnih djela, a u njegvom pronalaženju i hapšenju imali smo veliku pomoć kolege inspektora kriminalističke policije iz Novog Sada koji se ovog ljeta nalazi na ispomoći u barskoj policiji. On je Subosića ranije locirao u Sutomoru i odmah sugerisao da je on mogući počinilac ovog krivičnog djela", rekli su nezvanično "Vijestima" iz barske policije.

Subosić je zadržan u policiji, a u toku dana biće izveden pred dežurnog tužioca u Baru.

Bonus video: