Policija pretresla Kavčane: Ostali bez blindiranih "audija" i pancira

Jednim “audijem” upravljao je Kotoranin Vladimir Božović, a drugim Darko Prelević
775 pregleda 45 komentar(a)
Kotor policija kavački klan, Foto: Vijesti
Kotor policija kavački klan, Foto: Vijesti
Ažurirano: 26.07.2016. 05:59h

Tivatska policija oduzela je juče dva blindirana “audija” od navodnih članova kavačkog kriminalnog klana, u kojima su pronađani panciri.

Blinde su oduzete nakon što su tivatski policajci primijetili da šestorka iz Kavča, sa dva vozila divlja ulicama.

Navodno, oni su tokom vožnje koristili zvučnu i svjetlosnu signalizaciju, palili fleš svjetla i preticali kolone

Jednim “audijem” upravljao je Kotoranin Vladimir Božović, a drugim Darko Prelević.

“Oko 13 časova iz pravca aerodroma, u pravcu Tivta kretao se “audi A8” podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Božović. Suvozači su bili Igor Đurišić, Davor Prelević i Siniša Vlahović.

Pregledom vozila u prtljažniku je pronađen pancir. Svi su privedeni u OD tivat, a vozilo je upućeno na vanredni tehnički pregled. Protiv Božovića je podnijeta prekršajna prijava”, rečeno je “Vijestima” iz UP.

Isti izvor kazao je da je nešto kasnije, oko 14 sati i 15 minuta, na Jadranskoj magistrali kontrolisan “audi A8” kotorskih registarskih oznaka kojim je upravljao Darko Prelević.

“Pregledom vozila u prtljažniku su pronađena dva pancira. Sa Prelevićem je u vozilu bio Aleksandar Đurišić. I na ovom vozilu primijećena su fleš svjetla - blicevi, nakon čega su i Prelević i Đurišić privedeni u OB Tivat”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz Uprave policije.

Tivatska policija je o događaju obavijestila tužilaštvo, čije se izjašnjenje čeka. Božovića, sina Igora Božovića koji je nedavno povrijeđen u spuškom zatvoru i Vlahovića, brata ubijenog Srđana Vlahovića, i kotorska policija privodila je prije par dana.

Bonus video: