Porodica Medin: Molimo policiju da bude profesionalna

"Kao porodica molimo da svi rade svoj posao kako bi ovaj košmar koji nas je zadesio prekinuli, a krivce smjestili tamo gdje pripadaju"
112 pregleda 19 komentar(a)
Nemanja Medin, Foto: Facebook
Nemanja Medin, Foto: Facebook
Ažurirano: 22.07.2016. 14:43h

Porodica Petrovčanina Nemanje Medina, koji je nestao 8. jula, apelovala je na sve koji imaju bilo kakvi informaciju da je podijele sa njima.

"Osjećamo potrebu da vam se obratimo nakon 15 dana potrage za našim nestalim Nemanjom. Mi kao porodica činimo sve da ga pronađemo ali bezuspješno. Već danima nemamo nikakve novosti od strane Uprave policije. Nama je dovoljno teško u ovim trenutncima i eto po ko zna koji put molimo sve vas koji imate bilo kakvu informaciju da je podjelite sa nama", navodi se u pismu porodice Medin.

Navode da neće odustati od potrage za Nemanjom.

"Jer ne možemo da dozvolimo da jedan tako mlad život koji je pritom postao otac jedne male djevojčice koja sigurno ne želi da odrasta bez oca, prepusti slučaju i proceduri koja je po svemu sudeći nedovoljno ubrzana. Ne znamo šta se krije u pozadini svega ovoga ali smo jasni u namjeri da ćemo ga pronaći, živog ili mrtvog ali ćemo ga pronaći".

Porodica Medin molim Ministarstvo unutrašnjih poslova i policiju da posao obavlja na profesionalan način i da obavijeste njih kao porodicu i građane koji pratite ovaj slučaj o svemu što saznaju tokom istrage.

"Mi kao porodica nećemo dozvoliti da nas tuga, šok i nevjerica ometu u putu saznanja gdje je Nemanja. Kao porodica molimo da svi rade svoj posao kako bi ovaj košmar koji nas je zadesio prekinuli, a krivce smjestili tamo gdje pripadaju", navodi se u pismu porodice Medin.

Vozilo bijeli "megan" kojim se 8. jula Medin zaputio ka Virpazaru pronađen je zapaljen pored lokalnog puta Virpazar - Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov do.

Policija još nije uspjela da pronađe Baranina Vladimira Ulamu, za kog je istragom utvrđeno da je posljednja osoba sa kojom je Petrovčanin komunicirao prije nestanka.

Bonus video: