Nikšić: Platio 350 eura sugrađaninu da podmetne požar?

Kako se navodi u saopštenju policije u toku izviđajnog postupka otkrili su da je Žujović podmetnuo požar i to tako što je vozilo polio benzinom i tom prilikom je „Audi“ u većoj mjeri oštećen
299 pregleda 4 komentar(a)
automobil, požar, Foto: Shutterstock
automobil, požar, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.07.2016. 13:14h

Nikšićka policija podnijeće krivične prijave protiv sugrađana Marka Žujovića (30), osumnjičenog za podmetanje požara, i Nikole Zekovića (30), kome se stavlja na teret da je naručio podmetanje požara.

U mjestu Kočani 8.aprila je došlo do požara na automobilu marke „Audi A6“, vlasništvo D.M. (27), a tokom uviđaja je utvrđeno da je požar na vozilu podmetnut. Izuzeti tragovi i predmeti sa lica mjesta poslati su u danilovgradski Forenzički centar radi vještačenja.

Kako se navodi u saopštenju policije u toku izviđajnog postupka otkrili su da je Žujović podmetnuo požar i to tako što je vozilo polio benzinom i tom prilikom je „Audi“ u većoj mjeri oštećen.

U saopštenju se ističe da su tokom kriminalističke obrade identifikovali osobu za koju sumnjaju da je naručila požar.

"Radi se o N. Z. koji je platio 350 eura M. Ž. da izvrši krivično djelo podmetanja požara“, stoji u saopštenju policije.

Protiv Žujovića i Zekovića policijski službenici CB Nikšić će u redovnom postupku procesuirati krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužiocu u Nikšiću.

Bonus video: