"Audijem" umalo udarila djevojčicu, pa teško povrijedila psa

Policajac je pokupio sa ulice registarsku tablicu koja je otpala sa “audija” i rekao da ne može ništa više da uradi, jer je "pas sa ulice i nije ničija briga"
97 pregleda 45 komentar(a)
Povrijeđeni pas
Povrijeđeni pas
Ažurirano: 18.07.2016. 18:57h

Podgoričanka,koja je vozila crni "audi" registarskih oznaka PG FC004 umalo je sinoć udarila maljoljetnu djevojčicu kod hotela "Hilton", a dok je pokušavala da izbjegne udes zakačila je psa kome je tom prilikom nanijela teške povrede i izbila jedno oko.

Do incidenta je došlo oko 21 sat, dok je vozilo velikom brzinom išlo iz pravca Skupštine i umjesto da se zaustavi na crveno svjetlo, nastavilo da se kreće u pravcu Starog aerodroma.

U tom trenutku pješački prelaz prelazila je djevojčica, koja je ispričala: "Vozač je naišao u trenutku dok sam bila na sredini ulice i zaokrenuo autom kako me ne bi udario. Umjesto toga udario je psa koji je istrčao na ulicu. Zatim je nastavio da vozi i stao nakon sto metara, kada je iz njega izašla žena koja je samo pogledala branik, zatim ušla u vozilo i otišla", ispričala je djevojčica.

Pas je sklonjen na trotoar, a neko od prolaznika pozvao je policiju, koja je došla na lice mjesta.

Policajac je pokupio sa ulice registarsku tablicu koja je otpala sa "audija" i rekao da ne može ništa više da uradi, jer je "pas sa ulice i nije ničija briga".

Svjedoci nesreće, kako je djevojčica ispričala, pozvali su zatim veterinarsku ambulantu nakon čega je psu pružena prva pomoć.

On je jutros prebačen u azil, odakle će biti poslat na operaciju.

Bonus video: