Who See vas poziva: Predložite naziv novog albuma u komentarima

"Nova pjesma se zove "Sobe, zimmer, rooms". Muziku je pravio Seagull Prime, DJ i producent Who Seeja, autor muzike za Đe se kupaš, Ja bih. Za miks je zadužen Dejo Vučković, on će da radi cijeli naš album koji će izaći do januara ili do juna, ako bude sve kako ne treba"
74 pregleda 60 komentar(a)
Who See, Foto: Filip Roganović
Who See, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 18.07.2016. 13:54h

Regionalna hip hop atrakcija Who See, nakon nastupa u finišu Exita, u petak veče počastila je repertoarom svojih hitova i oduševljenu publiku na Jazu. To je treće gostovanje Dede i Noyza na budvanskom festivalu, svako uspješnije od prethodnog.

Može li ijedan Sea Dance proći bez vas?

Deda: Ne može zato što smo mi tu blizu i smeta nam muzika uveče. Zato moramo doć'. Kažu ljudi - ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se. Mi nismo mislili da zovemo policiju, nego smo odmah došli da vam se pridružimo.

Kakvi su utisci sa ovog nastupa i koji je od dosadašnjih bio najbolji?

Noyz: Najbolji je bio ovaj, jer imamo novu pjesmu, najnavežbaniji smo ikad... Deda: Sve nam bolje ide, više koštamo iz godine u godinu, više pijemo, više jedemo...

Kad izlazi pjesma, koju ste premijerno izveli na Jazu?

Deda: Za par dana. Čekamo spot da nam završi čovjek koji nam radi spotove, a to je on (pokazuje na Noyza). Noyz: Nadam se da ću što prije završiti spot da bih mogao da se bačim u more i za*ebem više cijelu priču oko... Deda: Malo ga je opteretilo sve to jer imamo dedlajn, ne moramo vam sad reć'. Uglavnom za par dana možete očekivati spot i možete očekivati da ćemo opet da jašemo MTV top listu... Noyz: ...do iznemoglosti. Deda: I da ćemo da vabimo ljude da glasaju za nas. Noyz: Nova pjesma se zove "Sobe, zimmer, rooms". Muziku je pravio Seagull Prime, DJ i producent Who Seeja, autor muzike za Đe se kupaš, Ja bih. Za miks je zadužen Dejo Vučković, on će da radi cijeli naš album koji će izaći do januara ili do juna, ako bude sve kako ne treba. Deda: Jedino ne znamo kako će se album zvati, pa ako vaši čitaoci imaju predlog, slobodno neka nam pošalju predlog u komentaru ispod ovog teksta.

Bonus video: