VEČERAS U 21H

Magazin “Buka” na TV Vijesti

Serijal regionalno zanimljivih intervjua kreće na TV Vijesti od večeras
93 pregleda 0 komentar(a)
Buka TV, Foto: Buka.com
Buka TV, Foto: Buka.com
Ažurirano: 04.04.2019. 20:54h

U saradnji sa Buka TV, TV Vijesti će svakog petka, od 21 sat, emitovati magazin „Buka“ u kojem ćete gledati intervjue sa interesantnim sagovornicima sa prostora nekadašnje Jugoslavije.

Voditelj Aleksandar Trifunović će ugostiti slavne ličnosti, koje iza sebe imaju godine uspješnih karijera, iskustva na raznim društvenim poljima, humanitarnim akcijama.

Gledaoci TV Vijesti imaće priliku da pogledaju intervjue sa Oliverom Frljićem, Radetom Šerbedžijom, Brankicom Stanković, Damirom Nikšićem, Darkom Cvjetićem, Mirkom Ilićem  Sergejem Trifunovićem, Božom Vrećom, Viktorom Ivančićem i Idom Prester.

Kroz 10 satnih intervjua analiziraće se prošlost, sadašnjost i budućnost našeg regiona i saznati koliko smo, zapravo, zarobljeni prošlošću.

Emisija Buka zamišljena je kao regionalni informativni projekat i do sada je sa zanimljivim temama uspješno prešla neke od nepremostivih barijera među ljudima.

Kroz emisiju će se provlačiti razne teme poput: povratka devedesetih, nacionalizma, zašto se vraćamo u najgore godine iz prošlosti, kako društvo reaguje na promjene i razlike u okruženju, zašto je u dvadeset prvom vijeku potrebna velika hrabrost da bi se živio svoj život, zašto su slike demonstracije u pojedinim slučajevima lijepe i da li je društvo izgubilo snagu i volju da pokrene proteste, kako to da današnja djeca znaju imena svih starleta, rijaliti zvijezda, a ne znaju ko je Andrić, ko su pisci na kojima su mnogi odrasli, pa i njihovi roditelji, može li se zajednica ljudi međusobno dogovoriti da im bude svima, ili barem većini, bolje. 

Magazin “Buka” na TV Vijesti, petkom u 21.00h, repriza nedjeljom u 22.30h.

Preporučujemo za Vas