VDT SMATRA DA DRŽAVA NE GUBI RAT S MAFIJOM

Stanković: Preduzećemo sve mjere da se otkrije indetitet osobe koja je pucala na Šukovića

“Naprotiv, država će pokazati snagu i odlučnost u tom pravcu da pruži sigurnost i bezbjednost svim građanima i da se oštro obračuna sa svim učiniocima krivičnih djela i svim krakovima mafije, bez obzira otkuda oni dolaze”, naglasio je Stanković
6 komentar(a)
Ivica Stanković, Foto: Savo Prelević
Ivica Stanković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.04.2019. 20:54h

Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković izjavio je da će zahtijevati od saradnika da preduzmu sve mjere i radnje kako bi bio otkriven identitet osobe koja je juče pucala na bivšeg načelnika Odjeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Predraga Šukovića. 

On je danas, nakon dodjele Trinaestojulskih nagrada u Vili Gorica, kazao novinarima da kao Vrhovni državni tužilac osuđuje sve učinioce krivičnih djela. 

“...I u tom pravcu zahtijevaću od svojih saradnika da preduzmu sve mjere i radnje da bude otkriven učinilac ovog krivičnih djela”, istakao je. 

Stanković je rekao i da se “ne bi složio sa tim da država gubi rat sa mafijom”. 

“Naprotiv, država će pokazati snagu i odlučnost u tom pravcu da pruži sigurnost i bezbjednost svim građanima i da se oštro obračuna sa svim učiniocima krivičnih djela i svim krakovima mafije, bez obzira otkuda oni dolaze”, naglasio je. 

Preporučujemo za Vas