U Budvi priveden sin Zvezdana Terzića: Maltretirao i fizički napao stražara?

Sudija za istragu kotorkosg Osnovnog suda Špiro Pavićević saslušao je u prisustvu branioca Terzića, koga je pustio da se brani sa slobode, nakon što je prihvaćeno jemstvo od 6.000 eura. Sa prihvatanjem jesmtva složilo se i osnovno tužilaštvo, nakon čega je Terzić pušten da se brani sa slobode, dok je postupak istrage nastavljen
988 pregleda 143 komentar(a)
Kostadin Terzić Anastasija Ražnatović, Foto: Story.rs
Kostadin Terzić Anastasija Ražnatović, Foto: Story.rs
Ažurirano: 11.07.2016. 13:36h

Budvanska policija uhapsila je Beograđanina KostadinaTerzića (24) zbog nasilničkog ponašanja, nakon što je sinoć vraćajući se iz noćnog provoda premlatio stražara gradilišta buduće luksuzne zgrade u centru Budve.

Stariji sin generalnog direktora Crvene Zvedze, Zvezdana Terzića, oko četiri sata izjutra, nakon što je sa svojom dugodišnjom djevojkom Anastasijom Ražnatović, kćerkom folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i pokojnog vođe Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana i par drugova izašao iz obližnje populuarne diskoteke, počeo je da lupa po metalnoj ogradi gradilišta.

Mladići su pokušali da polome ogradu, kada je izašao noćni čuvar i zamolio ih da prestanu.

Međutim, oni su odbili to da urade, te su počeli da vrijeđaju stražra, a potom ga je i Kostadin nekoliko puta udario.

Nasilničko ponašanje mladića, koji nijesu prestajali da maltretiraju stražara, prekinuli su pripadnici budvanske policije, koji su odmah došli na lice mjesta i priveli Terzića.

Terzić je zadržan u stanicu policije da bi juče uz krivičnu prijavu bio priveden tužiocu, koji je predložio pritvor, stavljajući na teret krivično djelo nasilničko ponašanje.

Sudija za istragu kotorkosg Osnovnog suda Špiro Pavićević saslušao je u prisustvu branioca Terzića, koga je pustio da se brani sa slobode, nakon što je prihvaćeno jemstvo od 6.000 eura. Sa prihvatanjem jesmtva složilo se i osnovno tužilaštvo, nakon čega je Terzić pušten da se brani sa slobode, dok je postupak istrage nastavljen.

Terzić je sa svojom djevojkom Anastasijom, prije par dana doputovao na odmor u Budvu.

Inače, Anastasijin brat Veljko Ražnatović i njegov drug Mirko Šijan, sin folk pjevačice Goce Božinovske i nekadašenjg vođe surčinskog klana Zorana Šijana, prošle godine su protjerani iz Crne Gore, upavo zbog nasilničkog ponašanja u diskoteci.

Njih dvojica su se sukobili sa lokalnim mladićima, da bi ih policija privela, a potom je i donijeto rješenje da napuste Crne Goru.

Bonus video: