Gosti Boja jutra Ivo Josipović i Neno Belan

U Bojama jutra pogledajte i na koji način će TO Budva obilježiti rođendan
0 komentar(a)
Ivo Josipović, Foto: Beta/Hina
Ivo Josipović, Foto: Beta/Hina
Ažurirano: 12.07.2016. 05:52h

U srijedu 13. jula, na Dan državnosti, počinju Don Brankovi dani muzike, muzički segment festivala KotorArt. Povodom obilježavanja decenije od smrti Don Branka Sbutege, prvog počasnog predsjednika KotorArta, Festivalski orkestar će pod dirigentskom palicom maestra Miroslava Homena izvesti djela komponovana za ovu priliku, među kojima je i kompozicija Iva Josipovića, bivšeg predsjednika Hrvatske, koji će biti gost Boja jutra u utorak, 12.jula.

Na hercegnovskoj rivijeri trenutno boravi nešto više od 20.000 gostiju.

U lokalnoj turističkoj oganizaciji kažu da su hotelski kapaciteti gotovo maksimalno ispunjeni, dok je, s druge strane, u privatnom smještaju primjetan blagi pad u odnosu na minulo ljeto, a dosadašnji dio sezone obilježilo je ponovno otvaranje tržišta iz zemalja zapadne Evrope.

Gosti su, inače, zadovoljni uslovima u ovom gradu, ističući da na jednom mjestu mogu da nađu sve što im treba.

Pogledajte koje aktivnosti Komunalno preduzeće Tivat sprovodi ovih dana, te kako su dočekali sezonu. Gost Boja jutra, direktor Komunalnog preduzeća Tivat, Tonko Lukšić.

U znak obilježavanja Dana državnosti Crne Gore, TO Tivat organizuje koncert Nena Belana, u ponedeljak, 11. jula.

Neno Belan, nekad frontmen popularnog splitskog sastava Đavoli, s kojima je u kratkom roku postigao veliki uspjeh na području bivše Jugoslavije te ostavio pregršt evergreenova iza sebe, kao što su "Pričaj mi o ljubavi", "Stojin na kantunu", "Bambina", "Dani ljubavi", "Ja volim je", "Ostani uz mene", "Dugo toplo ljeto", i druge, danas je solo izvođač uz prateće Fiumense. Belan će biti gost Boja jutra u utorak 12. jula.

U Bojama jutra pogledajte i na koji način će TO Budva obilježiti rođendan.

Saznajte, šta su sve pripremili organizatori manifestacije " Danilovgradsko kulturno ljeto".

Kompanija M:tel najvjernije gledaoce Boja jutra i dalje nagrađuje sa brojnim vrijednim nagradama. Svakog jutra čak petoro najsrećnijih dobija po pripejd karticu koja sadrži niz povoljnosti.

U Bojama jutra i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza CG, Kliničkog centra CG, Elektroprivrede CG.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Milka Tadić Mijović, direktorica Centra za istraživačko novinarstvo.

Bonus video: