PORTUGAL SAVLADAO FRANCUSKU BEZ POMOĆI PRVE ZVIJEZDE

Pepe: Titula za Ronalda

„Bilo nam je teško, jer smo izgubili glavnog čovjeka. Igrača koji u svakom trenutku može da postigne gol. On je mogao da napravi razliku, ali smo mi ostali bili ratnici na terenu. Rekli smo da ćemo pobijediti za njega i uspjeli smo to da uradimo”, rekao je Pepe
57 pregleda 5 komentar(a)
Kristijano Ronaldo i Pepe, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo i Pepe, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.07.2016. 22:38h

Pepe se oporavio od povrede i odigrao fenomenalno finale Evropskog prvenstva protiv Francuske.

Napravio je samo jednu grešku, kada ga je Andre-Pjer Žinjak izbacio i pogodio stativu, ali je proglašen za najboljeg igrača meča.

„Mnogo smo patili, ovo je bio veoma intenzivna utakmica. Junački smo se borili, naporno radili i bili skromni, jer smo znali da nam je to jedini put ka pobjedi. Ostavili smo sve na terenu, predstavili Portugal, predivnu zemlju imigranata i predstavili smo na pravi način svakog od njih. Ova titula je za njih”, rekao je Pepe, koji je igrao za mlađe kategorije Brazila, zemlje u kojoj je rođen, da bi 2007. postao reprezentativac Portugala.

Defanzivac Real Madrida je titulu posvetio saigraču iz reprezentacije i kluba, Kristijanu Ronaldu.

„Bilo nam je teško, jer smo izgubili glavnog čovjeka. Igrača koji u svakom trenutku može da postigne gol. On je mogao da napravi razliku, ali smo mi ostali bili ratnici na terenu. Rekli smo da ćemo pobijediti za njega i uspjeli smo to da uradimo”, zaključio je Pepe.

Preporučujemo za Vas