Ljetnja šema TV Vijesti: Evo šta ćete gledati

Tokom ljeta slijedi pauza u emitovanju turske serije ‘’Crna ruža’’ i regionalnog hita ‘’Kud puklo da puklo’,’ a nove epizode ovih popularnih serija možete gledati od jeseni na TV Vijesti
84 pregleda 1 komentar(a)
Život teče dalje
Život teče dalje
Ažurirano: 09.07.2016. 06:48h

U okviru ljetnje šeme, na TV Vijesti, pratite jednu od najpopularnijih brazilskih serija „Život teče dalje“, produkcijske kuće Rede Globo.

Priča o Ani, teniserki, dobitnici brojnih trofeja i titula, čija je profesionalna karijera u usponu. Međutim, sve se mijenja kada sazna da je trudna, i kad je njena proračunata i posesivna majka Eva prisili da raskine sa svojim dečkom Rodrigom, nakon čega je šalje u drugi grad, kako bi se tamo u tajnosti porodila.

Jednom prilikom, Ana i Manuela se dogovore da napuste kuću, zbog dominatne majke sa kojom imaju sve gori odnos. Odlučuju da krenu kod bake, ali na putu do njene kuće, dožive saobraćajnu nesreću.

Saobraćajna nesreća mijenja Anin život iz korijena. Nakon nekoliko godina, provedenih u komi. Ana se budi i shvata da je život koji je ona trebala provesti sa svojom porodicom, preuzela druga osoba, njoj bliska.

Anina velika borba za povratak života koji je bez nje prolazio, vođena je velikom dozom optimizma, upornosti, ali i ljubavi. U ovoj priči ljubav je od suštinskog značaja u oporavku razrušenih porodičnih odnosa i prevazilaženju najvećih životnih prepreka.

Serija „Život teče dalje“ od 11. jula gledajte u terminu od 19.10h.

Od ponedjeljka, fanovi serije "Poaro" imaju priliku da prate pohode slavnog detektiva svakog radnog dana od 20.00h na TV Vijesti. U popularnoj britanskoj seriji, zasnovanoj na kratkim pričama Agate Kristi, Dejvid Sačet tumači glavnu kao detektiv Herkul Poaro. Širom Engleske pa sve do Mediterana, Poaro se nadmudruje s ubicama i otmičarima, trovcima i lopovima u uzbudljivom vrtlogu zločina.

Tokom ljeta nastavljamo sa hit serijama Tajne, Hotel Vavilon i Mućke.

Kroz serijal `Perspektiva` pričamo sa omladinom o najostjetljivijim društvenim temama sa na Balkanu. U polusatnim epizodama gledaoci na našoj televiziji imaće priliku da čuju šta o pomenutim temama kažu mladi iz Podgorice, Budve, Nikšića, Mostara, Sarajeva, Novog Sada,..

Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.

U saradnji sa Buka TV, gledaćete 10 satnih intervjua sa interesantnim sagovornicima iz regiona. Voditelj I autor serijala, Aleksandar Trifunović, ugostiće Rada Šerbedžiju, Sergeja Trufunovića, Boža Vreća, Idu Pešter I druge.

Svake srijede nastavljamo da vas upoznajemo sa dostignućima novih tehnologija. Informisaćemo ih kako da pravilno koriste pametne telefone, te koje su to aktuelne aplikacije u ljetnjim mjesecima. Očekuju ih savjeti stručnjaka, ali i novi trendovi iz svijeta modernih tehnologija. Emisiju M tech gledajte srijedom od 17.30h

Na zahtjev gledalaca tokom ljeta, TV Vijesti će emitovati najinteresantnije priče Seada Sadikovića u specijalnim izdanjima magazina Bez granica.

Uz prvu jutarnju kafu uživajte dok pratite ljetnje izdanje Boja jutra od 7h do 10h. Servisne informacije, najave muzičkih, pozorišnih, filmskih i ostalih kulturnih dešavanja iz svih krajeva Crne Gore. A sve aktulene događaje koje ne budete u prilici uživo da ispratite moći ćete vidjeti u našem jutarnjem programu pošto će naši reporteri biti na svim mjestima gdje se nešto važno dešava i za vas spremiti izvještaje.

Naše ekipe na terenu izvještavaće vas o svim zanimljivih zabavnim događajima i manifestacijama širom Crne Gore.

Kroz tri sata programa vode vas Bojana Bojović Golijanin, Mileva Žurić, Majda Šabotić, I Ananije Jovanović. Kao što ste i navikli, sa terena uživo se javlja kolega Dejan Radulović koji prenosi sve važne informacije. Njima se pridružuju kolege Dijana Blagojević iz Nikšića, Boban Obradović I Sead Sadiković iz Bijelog Polja.Naše ekipe na terenu izvještavaće vas o svim zanimljivih zabavnim događajima I manifestacijama širom Crne Gore.

I ovoga ljeta neće izostati nagrađivanje najvjernijih gledalaca. U saradnji sa našim partnerima, obradovaćemo vas najzanimljivijim i najvrijednijim poklonima do sada!

Tokom ljeta slijedi pauza u emitovanju turske serije ‘’Crna ruža’’ i regionalnog hita ‘’Kud puklo da puklo’,’ a nove epizode ovih popularnih serija možete gledati od jeseni na TV Vijesti.

Bonus video: