KPDP: Ljubomorni Dario odbija svaku saradnju sa Džekom

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti još danas od 17.30 sati i sjutra u repriznom terminu u 11.05 sati. Nastavak serije od septembra
0 komentar(a)
KPDP
KPDP
Ažurirano: 08.07.2016. 11:26h

Tina poludi kad shvati da je Dario udario Krešu i napadne ga. S Krešom se ipak dogovori da će nadalje biti samo prijatelji. I don Ante saznaje za ovaj sukob, pa prisili Darija i Krešu da izglade razmirice i nastave saradnju. Dario i Miranda se sve više svađaju.

Sveto i Barbara pokušavaju pridobiti odbornike da odustanu od ceste i nagovore Džeka da razgovara s njima. Međutim, ljubomorni Dario odbija svaku saradnju s njim i otvoreno mu kaže da ga ne želi u Oštrovcu. Džek se zainati i u Oštrovac poziva svoju kćerku Meri.

Damir, pod utiskom svađe s Katarinom, odbija pričati s roditeljima, a dan provodi u Josipovom društvu. Njih dvojica se potuku s Vjekom i Mrkijem, a na kraju se zajedno napiju i druže. Iako se dvoumi da li da nazove Katarinu, Damir to ipak ne učini.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti još danas od 17.30 sati i sjutra u repriznom terminu u 11.05 sati. Nastavak serije od septembra.

Bonus video: