Bujković: Atak na YU Briv, ali bićemo jači

Suvlasnik YU Briva kazao da vjeruje da će policija otkriti motiv i počinioce napada
2453 pregleda 17 komentar(a)
Krsto Bujković, Foto: Siniša Luković
Krsto Bujković, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 08.07.2016. 05:57h

Suvlasnik kotorske kompanije YU Briv Vojislav Bujković reagovao je na tekstReket, prijetnje pa bombe pod vozila”.

“U navedenom članku postoje samo tri istine, i to da sam otac Krsta Bujkovića, jedan od vlasnika uspješne kompanije, i izjava data novinarki „Vijesti“ da ne mogu ništa reći zbog istrage koja je u toku.

Nikada nisam imao kontakte sa bilo kojim članom i bilo kojim klanovima kriminalnih grupa. Nije mi ni poznato koja lica pripadaju bilo kojem kriminalnom klanu, niti mi pripada da sa bilo kim iz takvih i sličnih krugova rješavam bilo kakve probleme po bilo kom osnovu.

Po mom uvjerenju ovakav gnusni čin je prije svega atak na kompaniju u kojoj sam jedan od vlasnika i pokušaj da se ona destabilizuje. Želim da poručim da bilo kakav atak predstavlja samo podstrek za ostvarivanje još boljih rezultata rada i uspjeha.

Duboko vjerujem u institucije sistema i izaržavam uvjerenje da će nadležni državni organi preduzeti sve radnje u cilju otkrivanja motiva i počinioca. Na kraju, poručio bih svim poslenicima javne riječi, da svojim neprovjerenim i netačnim tekstovima ne kreiraju ambijent koji može i da ubije nedužne i nevine”, piše u reagovanju Vojislava Bujkovića.

Bonus video: