Kud puklo da puklo: Tomislav otkriva Mati istinu vezanu za Tinu i Krešu

Sveto pokušava navesti Džeka da kupi njegovu zemlju, ali Džek odbije ponudu jer je uvjeren da će cesta uništiti lovište. Sveto uvjeri Barbaru da moraju spriječiti izgradnju ceste kako bi osigurali budućnost svojoj djeci
290 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: Printscreen
Kud puklo da puklo, Foto: Printscreen
Ažurirano: 07.07.2016. 08:30h

Uvjeren da će tako pomoći Kreši kojem se Tina zaista sviđa, Tomislav kaže Mati za nju i Krešu. To sazna Tina, koja napadne Krešu, ali i Dario koji takođe poludi i šakom udari Krešu, prekinuvši poslovnu saradnju s njim.

Kad Miranda to sazna, poludi jer im je Krešo trebao omogućiti finansije, tj. pomoć oko djeteta, i kaže mu da se mora odlučiti želi li dijete ili ne!

Sveto pokušava navesti Džeka da kupi njegovu zemlju, ali Džek odbije ponudu jer je uvjeren da će cesta uništiti lovište. Sveto uvjeri Barbaru da moraju spriječiti izgradnju ceste kako bi osigurali budućnost svojoj djeci.

Zdenka s Višnjom organizuje porodični sastanak roditelja, međutim umjesto da pomognu Damiru i Katarini da se pomire, oni se još više posvađaju, oboje odlučni da ostanu pri svome, ona u Zagrebu, on u Oštrovcu.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: