Kadeti na startu Balkanijade poraženi od Grčke

0 komentar(a)
Muška kadetska odbojkaška reprezentacija, Foto: OSCG
Muška kadetska odbojkaška reprezentacija, Foto: OSCG
Ažurirano: 06.07.2016. 19:56h

Kadetska muška odbojkaška reprezentacija Crne Gore porazom je startovala na Balkanijadi u Dobriču (Bugarska) - izabranici Zorana Vukčevića su u prvom kolu grupe A izgubili od Grčke sa 3:2 (24:26, 22:25, 25:12, 25:22, 15:12).

Najbolji poenter u našoj selekciji bio je Milutin Pavićević sa 29 poena, Miljan Kastratović je dodao 11. U pobjedničkom timu istakao se Kocakis sa 18 poena.

“Poslije dva seta u kojima smo ispoštovali neke dogovorene stvari što se tiče naše igre, došlo je do strahovitog pada u trećem setu. Prije svega, prijem servisa i realizacija kontra napada su bili najveći problem u nastavku meču. Osim u trećem, u četvrtom i petom setu smo uspijevali da uhvatimo priključak vođstvu Grčke reprezentacije, da bi u tim situacijama ponovo našim greškama olakšali protivniku da završava set, a samim tim i meč u svoju korist. Ponavljam da je prijem servisa i realizacija kontra napada bila najveći problem našoj ekipi u ovoj utakmici. Nemamo mnogo vremena da razmišljamo o ovoj utakmici, već sjutra nas očekuje meč protiv Rumuna i protiv kojih moramo, prije svega, oporaviti se na psihološkom planu.” izjavio je nakon meča selektor kadetske reprezentacije Zoran Vukčević.

Kadeti će sjutra (10 sati) igrati protiv Rumunije, koja je na startu izgubila od Srbije sa 3:0 (25:21, 25:15, 29:27).

Bonus video: