Sukobin-Murićani: U patosu auta koji je vozio albanski državljanin pronađeno 15,3 kilograma skanka

U skladu sa Protokolom o radu na Zajedničkom prelazu Sukobin–Murićani, osumnjičenog, vozilo i skank preuzeli službenici granične policije Albanije radi procesuiranja
85 pregleda 0 komentar(a)
Skank, Foto: Uprava policije
Skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 06.07.2016. 16:51h

Crnogorski policajci i carinici su na Zajedničkom graničkom prelazu Sukobin – Murićani, u saradnji sa albanskom policijom, u vozilu otkrili nešto više od 15 kilograma skanka za koji se sumnja da je bio namijenjen krijumčarenju.

"Policijski službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i službenici Carinske ispostave Sukobin su, 5. jula oko 10 časova, na Zajedničkom graničkom prelazu Sukobin – Murićani, u saradnji sa službenicima albanske granične policije, kontrolisali vozilo "Renault Espace", albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Albanije E.A. (23) iz Tirane. Pregledom vozila, koji je obavljen prilikom ulaska ovog vozila na teritoriju Crne Gore, upotrebom specijalnih alata u kondicioneru klima uređaja, koji se nalazi u patosu sa spoljne strane, pronašli 21 pvc pakovanje u kojima se nalazilo 15,3 kilograma biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank" navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave policija i Uprave carina..

U saopštenju se dodaje da si u skladu sa Protokolom o radu na Zajedničkom prelazu Sukobin–Murićani, osumnjičenog, vozilo i skank preuzeli službenici granične policije Albanije radi procesuiranja.

Bonus video: