ŽIVOT TEČE DALJE: Nova brazilska serija na TV Vijesti

Glavni akter telenovele je Ana, uspješna ali skromna i jednostavna teniserka, koja sebi nije dopustila da bude zaslijepljena slavom. Njenim životom i karijerom upravlja njena majka Eva, koja se od malena prema njoj odnosi kao prema trofeju
231 pregleda 0 komentar(a)
Život teče dalje, Foto: TV Vijesti
Život teče dalje, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 06.07.2016. 13:46h

Život teče dalje je brazilska telenovela, produkcijske kuće Rede globo, koju će gledaoci TV Vijesti imati priliku da gledaju od ponedjeljka u terminu od 19.10 h, svakog radnog dana.

Glavni akter telenovele je Ana, uspješna ali skromna i jednostavna teniserka, koja sebi nije dopustila da bude zaslijepljena slavom. Njenim životom i karijerom upravlja njena majka Eva, koja se od malena prema njoj odnosi kao prema trofeju. Njen autoritet ostaviće posljedice na Anin život koje ona ne može ni da nasluti.

Pod konstantnim majčinim pritiskom, posebno nakon porođaja, Ana biva primorena da se preseli u drugi grad, ostavi svog dečka Rodriga i da sve sakrije od očiju javnosti i okoline.

Počinje da osjeća veliku konfuziju i nesigurnost a zbog rigidnih zahtjeva njene trenerke Viktorije, sve učestalije gubi na utakmicama.

Kada shvati da je ona ta koja treba nešto da promjeni, da uzme život u svoje ruke i brine o svojoj kćerki, nailazi na veliki životni obrt i doživljava tešku nesreću koja je umalo koštala života.

Novu seriju Život teče dalje, možete gledati svakog radnog dana, od ponedjeljka u 19.10h, samo na TV Vijesti.

Bonus video: