Gosti Boja jutra hrabri planinari koji su osvojili najviši vrh Austrije

Kompanija m:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje sa brojnim vrijednim nagradama. Svakog jutra čak petoro najsrećnijih dobija po pripejd karticu koja sadrži niz povoljnosti
58 pregleda 0 komentar(a)
planinari  Groglokner, Foto: Screenshoot
planinari Groglokner, Foto: Screenshoot
Ažurirano: 06.07.2016. 10:17h

Crnogorska ekspedicija planinara osvojila je prije nekoliko dana najviši vrh Austrije, Grosklokner (3.798 metara). Ekspediciju su činili ekipa nikšićkog planinarsko-smučarskog kluba "Javorak", s članovima izviđačkog odreda "Gojko Kruiška" sa Cetinja. Kakav je osjecaj biti na najvišem vrhu Austrije, o čemu je sve ova hrabra ekipa razmišljala i sam čim se suočavala dok je osvajala Grosklokner pogledajte u Bojama jutra na TV Vijesti u četvrtak 7. jula.

Gost Boja jutra i Slobodan Stefanović, srpski glumac. Stefanović je prvak Pozorišta na Terazijama, dokazao se i kao televizijski i filmski glumac. Osim glume, publici je poznato i njegovo pjevačko umijeće. Dobitnik je mnogih nagrada, između ostalih i prestižne nagrade "Zoran Radmilović".

U Bojama jutra pogledajte šta vas očekuje u nastavku tridesetog festivala Grad teatar Budva. Gost će biti direktor festivala, Blažo Radoman.

Šta u TO Herceg Novi kažu o ovogodišnjoj sezoni, te šta su sve od manifestacija pripremili saznajte uz Boje jutra.

U okviru 11. Festivala mediteranskog teatra “ Purgatorije ” u srijedu 06. jula , biće održan koncert hora “VIVA VOX”, u organizaciji Centra za kulturu Tivat. Pogledajte kako je bilo na koncertu u jutarnjem programu TV Vijesti.

Gradsko pozorište Podgorica predstaviće se na Kotorskom festivalu pozorišta za djecu sa tri predstave. Pogledajte u jutarnjem programu šta su pripremili Podgoričani za Kotorane i turiste.

Kompanija m:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje sa brojnim vrijednim nagradama. Svakog jutra čak petoro najsrećnijih dobija po pripejd karticu koja sadrži niz povoljnosti. Uz prepaid paket m:go turist za 5 eura korisnici dobijaju 2 eura kredita i 500MB besplatnog Interneta, koje troše naredna 3 dana. O novinama u M:telu u Bojama jutra će i PR-ka kompanije Ana Martinović.

Nova i unaprijeđena Telekom ME aplikacija, odnedavno dostupna, omogućava brzo i lako korišćenje svih Telekom servisa na jednom mjestu. Detaljnije u Bojama jutra.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Aleksandar Dedović iz NVO "Alfa centar".

Bonus video: