Pogba srećan zbog polufinala, ali tužan zbog Bufona

Pogba u Juventusu igra zajedno sa Đanluiđijem Bufonom, legendarnim golmanom italijanske reprezentacije
0 komentar(a)
Pol Pogba, Foto: Reuters
Pol Pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.07.2016. 09:44h

Francuski fudbalski reprezentativac Pol Pogba rekao je da je srećan zbog plasmana u polufinale Evropskog prvenstva, ali da se loše osjećao kada je vidio saigrača iz Juvenutsa, golmana Italije Đanluiđija Bufona, kako plače poslije poraza od Njemačke.

Francuska se sinoć plasirala u polufinale Evropskog prvenstva, čiji je domaćin, pošto je pobjedila Island sa 5:2, a Pogba je bio jedan od strijelaca.

"Veoma sam srećan što smo u polufinalu. Ne smijem da plačem... Srećan sam zbog ovoga", rekao je Pogba, prenijeli su francuski mediji.

Francuska će u polufinalu, u četvrtak od 21 čas u Marseju igrati protiv aktuelnog svjetskog šampiona Njemačke. Ekipa Joakima Leva je u subotu poslije penala pobedila Italiju i plasirala se među četiri najbolje ekipe. U drugom polufinalu u srijedu od 21 čas u Lionu igraju Vels i Portugal.

Pogba u Juventusu igra zajedno sa Đanluiđijem Bufonom, legendarnim golmanom italijanske reprezentacije. Bufon je teško podnio poraz na penale i plakao je poslije utakmice sa Njemačkom.

Bufon u suzama nakon meča sa Njemačkom

"Osjećao sam se veoma loše kada sam video da Điđi plače. On je sjajan golman, dao je sve od sebe, kao i cijeli tim. Prikazali su dobru igru, ali to je fudbal. Italija je imala fantastično Evropsko prvenstvo, niko nije očekivao ovako sjajan italijanski tim. Nijesam srećan zbog tih penala pošto igram sa njima u Italiji i ponosan sam što su igrali dobro", rekao je Pogba.

Bonus video: