Emisija Biznis izazov: Predstavljamo vam kompaniju Alfa Ton Lekić

Ostvarili su saradnju sa svjetski poznatim brendovima, i u Podgoricu donijeli proizvode renomiranih kompanija
313 pregleda 0 komentar(a)
Biznis izazov, Foto: Printscreen
Biznis izazov, Foto: Printscreen
Ažurirano: 03.07.2016. 07:44h

U novoj epizodi serijala Biznis izazov, koja se emituje na programu TV Vijesti, predstavljamo vam kompaniju Alfa Ton Lekić.

Kompanija Alfa Ton Lekić, sa sjedištem u Podgorici, uspješno posluje već petnaest godina i lider je na teritoriji Crne Gore u oblasti prodaje i distribucije opreme za frizerske i kozmetičke salone.

Ostvarili su saradnju sa svjetski poznatim brendovima, i u Podgoricu donijeli proizvode renomiranih kompanija.

Danas kompanija ima 30 zaposlenih i 2 maloprodajna objekta u glavnom gradu,ali i Centar za stručno obrazovanje, kroz koje je prošlo više od 300 polaznika.

Sa kolikim sredstvima su pokrenuli biznis, da li su im prepreku u poslu predstavljale biznis barijere, te odakle su dobili baš ovu poslovnu ideju, pitanja su na koja odgovara vlasnica kompanije Sanja Lekić.

U novom formatu na tv Vijesti,u narednim mjesecima gledaoci će svake sedmice imati priliku da se upoznaju sa izazovima malih,ali uspješnih crnogorskih biznisa. Serijal će kroz 20 emisija dati podršku razvoju preduzetništva,proizvodnje i malih i srednjih preduzeća.

Sve to finansirano je u okviru djelatnosti početnika, mladih, ali i žena u biznisu, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva, drvoprerade, razvoja ICT sektora, kako bi se podstakao ekonomski razvoj i smanjila nezaposlenost u Crnoj Gori.

Emisiju “Biznis izaazov” možete pogledati u nedjelju u 18.20h, i u repriznim terminima srijedom u 13:55h.

Bonus video: