Vandali demolirali auto Kolašincu

Vandali su razbili bočna i zadnje staklo, kao i retrovizore na vozilu Tošića. Kolašincima i ranije razbijana stakla na autima...
75 pregleda 4 komentar(a)
Demolirano auto, Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Demolirano auto, Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 02.07.2016. 07:09h

Za sada nepoznati počinioci, tokom noći između četvrtka i petka, demolirali su automobil Kolašinca Milovana Tošića.

Vandali su razbili bočna i zadnje staklo, kao i retrovizore na autu Kolašinca.

Vozilo marke “opel astra“ (KL AA 756) je bilo parkirano nedaleko od Tošićevog stana, u dvorišnom dijelu zgrade u kojoj je filijala Prve banke.

Komišije su, priča vlasnik automobila, oko tri sata čule buku i vidjele siluete više osoba koje su se brzo udaljile iz dvorišta.

“Ne znam ko bi mogao ovo da učini i zbog čega. Očigledno je riječ o klasičnom vandalizmu i obijesti. Nadam se da će nadležni organi brzo otkriti počinioce i izvesti ih pred lice pravde“, kazao je Tošić, napominjući da je šteta na njegovom vozilu prilično velika.

U više navrata Kolašincima su, uglavnom, tokom noćnih sati razbijana stakla na automobilima.

Prvi takav slučaj bio je 2013. godine, kada je, kako je tada saopštila policija, tročlana maskirana grupa, čiji identitet još nije otkriven, bejzbol palicama porazbijala vjetrobranska stakla na dva vozila u naselju Smajlagića polje.

U junu naredne godine, polomljena su stakla na 15-ak vozila na parkinzima ispred Opštine, Osnovnog suda i Profesorke zgrade.

Još nijesu poznati počinioci u tom, kao ni u slučaju demoliranja vozila novinarke Dnevnih novina Zorice Bulatović 2015. godine.

Policija je, međutim, iste godine uhapsila tri Kolašinca koji su polomili prozore na zgradi Doma penzionera i šoferšajbnu na vozilu vlasnika kafane u, kojoj su prethodno bili, i još dva automobila gostiju tog ugostiteljskog objekta.

Bonus video: