Nova serija: Život teče dalje!

Priča o Ani, teniserki, dobitnici brojnih trofeja i titula, čija je profesionalna karijera u usponu
60 pregleda 0 komentar(a)
Život teče dalje
Život teče dalje
Ažurirano: 01.07.2016. 14:16h

U okviru ljetnje šeme, na TV Vijesti, gledaoci mogu pratiti brazilsku dramsku seriju „Život teče dalje“, produkcijske kuće Rede Globo.

Priča o Ani, teniserki, dobitnici brojnih trofeja i titula, čija je profesionalna karijera u usponu. Međutim, sve se mijenja kada sazna da je trudna, i kad je njena proračunata i posesivna majka Eva prisili da raskine sa svojim dječkom Rodrigom, nakon čega je šalje u drugi grad, kako bi se tamo u tajnosti porodila.

Jednom prilikom, Ana i Manuela se dogovore da napuste kuću, zbog dominatne majke sa kojom imaju sve gori odnos. Odlučuju da krenu kod bake, ali na putu do njene kuće, dožive saobraćajnu nesreću.

Manuela uspjeva, da se izvuče a Ana pada u komu.

Saobraćajna nesreća mijenja Anin život iz korijena. Nakon nekoliko godina, provedenih u komi ,Ana se budi i shvata da je život koji je ona trebala provesti sa svojom porodicom, preuzela druga osoba, njoj bliska.

Anina velika borba za povratak života koji je bez nje prolazio, vođena je velikom dozom optimizma, upornosti, ali i ljubavi. U ovoj priči ljubav je od suštinskog značaja u oporavku razrušenih porodičnih odnosa i prevazilaženju najvećih životnih prepreka.

Serija „Život teče dalje“ od 11. jula samo na TV Vijesti.

Bonus video: