Provedite ljeto sa "Bojama jutra"

I ovoga ljeta neće izostati nagrađivanje najvjernijih gledalaca. U saradnji sa našim partnerima, obradovaćemo vas najzanimljivijim i najvrijednijim poklonima do sada!
67 pregleda 2 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 02.07.2016. 08:14h

Od ponedjeljka – 4. jula jutarnji program TV Vijesti emitovaće se i iz Tivta u produženom izdanju, od 7h do 10h svakog radnog dana. A sem iz Tivta – javljacemo se i iz Budve i ostalih primorskih gradova kao i iz Podgorice.

Bokokotorski zaliv, jedna od najljepših i najprimamljivijih destinacija na Mediteranu, mjesto gdje se suprotnosti susreću i sjedinjavaju, svake godine privlači sve veći broj turista i obiluje brojnim zanimljivim manifestacijama i interesantnim događajima. Sve ovo je doprinijelo da se i naša ekipa ovog ljeta opredijeli za novu destinaciju. Iz Tivta, najsunčanijeg grada u Zalivu i sa prelijepe terase hotela "Palma", družićemo se sa zanimljivim gostima i izvještavati o najzanimljivijim događajima sa crnogorskog primorja.

Uz prvu jutarnju kafu moći ćete da uživate dok pratite servisne informacije, najave muzičkih, pozorišnih, filmskih i ostalih kulturnih dešavanja iz svih krajeva Crne Gore. A sve aktulene događaje koje ne budete u prilici uživo da ispratite moći ćete vidjeti u našem jutarnjem programu pošto će naši reporteri biti na svim mjestima gdje se nešto važno dešava i za vas spremiti izvještaje.

Svakog radnog dana u fokusu ekipe Boja jutra biće i bezbjednost na moru, čistoća crnogorskih plaža, preventiva i opasnost od mogućih požara, virusa, te sve vrste zloupotreba službenih položaja i greške nadležnih institucija. Uporedo, promovisaće dobre primjere upravljanja, očuvanja životne sredine, zdrave stilove života, građansku odgovornost, kreativnost, obrazovanje i brigu o najmlađim i najstarijim gledaocima.

Naše ekipe na terenu izvještavaće vas o svim zanimljivih zabavnim događajima i manifestacijama širom Crne Gore.

Kroz tri sata programa vodiće vas Bojana Bojović Golijanin, Mileva Žurić, Majda Šabotić, i Ananije Jovanović. Kao što ste i navikli, sa terena će se uživo javljati kolega Dejan Radulović koji će prenositi sve važne i nove informacije. Njima će se pridružiti kolege Dijana Blagojević iz Nikšića, Boban Obradović i Sead Sadiković iz Bijelog Polja.

I ovoga ljeta neće izostati nagrađivanje najvjernijih gledalaca. U saradnji sa našim partnerima, obradovaćemo vas najzanimljivijim i najvrijednijim poklonima do sada!

Ukoliko ne budete stigli da gledate Boje jutra u jutarnjim časovima, samo zbog vas od 15h emitovaće se Boje ljeta, u kojima možete pogledati najzanimljivije djelove jutarnjeg izdanja.

Započnite dan uz sunčane Boje jutra i družite se sa nama uz Boje ljeta!

Bonus video: