Emocije grupne faze Eura u slikama

79 pregleda 0 komentar(a)
Đanluiđi Bufon, Foto: Reuters
Đanluiđi Bufon, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.06.2016. 18:47h

Dimitri Paje je u suzama napustio teren u sudijskoj nadoknadi premijernog meča Eura. Bile su to suze radosnice - francuski reprezentativac prethodno je golom u 88. minutu riješio duel sa Rumunijom. Po izlasku, zagrlio ga je zahvalni selektor "trikolora" Didije Dešamp.

Italijanski golman Đanluiđi Bufon je na osoben način proslavio pobjedu "azura" nad Belgijom (2:0) u prvom kolu.

Kapiten "vatrenih" Dario Srna je u suzama slušao izvođenje hrvatske himne uoči meča sa Češkom u drugom kolu. Njegov otac Uzeir preminuo je tokom utakmice Hrvatska - Turska.

Švedski fudbalski heroj Zlatan Ibrahimović oprostio se od navijača i reprezentacije, za koju je nastupao u 116 mečeva, postigavši rekordna 62 gola.

Balaš Džudžak u zagrljaju navijača, nakon što je Mađarska napravila iznenađenje i osvojila prvo mjesto u grupi ispred Islanda, Portugala i Austrije.

Radost navijača Albanije, poslije trijumfa nad Rumunijom (1:0). Debitant na Euru je zauzeo treće mjesto u grupi A, i nije se plasirao u osminu finala.

Navijač Švedske poslije poraza od Belgije (0:1), nakon koga su "vikinzi" kao najslabija reprezentacija u grupi F morali da se vrate kući.

Bonus video: