Ragbisti se pripremaju za Evropsko prvenstvo

Iz Arsenala su saopštili da je ovo prvi turnir sedmice u Crnoj Gori u ovoj godini na kojem učestvuju sve ekipe iz Crne Gore
0 komentar(a)
ragbi
ragbi
Ažurirano: 24.06.2016. 17:24h

Ragbi klub Arsenal i Ragbi savez Crne Gore u nedjelju u Tivtu organizuju turnir u ragbiju 7 na kojem će učestvovati četiri crnogorska kluba. Snage će odmjeriti Arsenal, Nikšić, Podgorica i Mornar iz Bara.

Utakmice počinju u 14 časova na stadionu FK Arsenal.

Turnir je dio priprema za prvenstvo Evrope koje će se održati do 22. do 24. jula u Mađarskoj. Stručni štab crnogorske ragbi reprezentacije će u nedjelju nakon takmičenja napraviti širi spisak igrača koji će nastaviti pripreme za EP u ragbiju 7, sportu koji je zastupnjen i na predstojećim olimpijskim igrama u Brazilu.

Iz Arsenala su saopštili da je ovo prvi turnir sedmice u Crnoj Gori u ovoj godini na kojem učestvuju sve ekipe iz Crne Gore.

"Na prethodnom turniru u Italiji ragbisti Arsenala osvojili su drugo mjesto i pokazali da su u dobroj formi pred utakmice koje ih očekuju ove nedjelje. Pozivamo sve ljubitelje ragbija i sporta da dođu i podrže Arsenal u borbi za prvo mjesto", saopšteno je iz tivatskog kluba.

Bonus video: