"Biznis izazov": Predstavljamo vam preduzeće Bel iz Podgorice

U novom formatu na TV Vijesti, u narednim mjesecima gledaoci će svake sedmice imati priliku da se upoznaju sa izazovima malih, ali uspješnih crnogorskih biznisa
51 pregleda 0 komentar(a)
Biznis izazov
Biznis izazov
Ažurirano: 26.06.2016. 07:14h

U Petoj emisiji serijala Biznis izazov, koju ćemo na programu TV Vijesti emitovati u nedjelju od 18:20 h, predstavljamo vam preduzeće Bel iz Podgorice koje je osnovano prije 15 godina.

Preduzeće posjeduje automatske mašine za pripremanje toplih i hladnih napitaka, koje se instaliraju na različitim lokacijama, u skladu sa zahtjevima klijenata. Ovaj vid usluge je specifičan i predstavlja potpuno nov program na teritoriji Crne Gore i Bel je prvo preduzeće u Crnoj Gori koje se bavi ovom djelatnošću. Automati se obično postavljaju na javnim mjestima u poslovnim prostorijama, bolnicama, fakultetima i školama. Svoje usluge preduzeće nudi na teritoriji Crne Gore,a danas raspolaže sa 485 automata.

Koliko je bilo rizično otpočeti takav biznis u tradicionalnoj sredini, kako su prikupili novac za kupovinu prvih automata, te koliko su ih u poslu sputavale biznis barijere,neke su od tema o kojima smo razgovarali sa vlasnicima preduzeća.

U novom formatu na TV Vijesti, u narednim mjesecima gledaoci će svake sedmice imati priliku da se upoznaju sa izazovima malih, ali uspješnih crnogorskih biznisa.

Serijal će kroz 20 emisija dati podršku razvoju preduzetništva, proizvodnje i malih i srednjih preduzeća.

Sve to finansirano je u okviru djelatnosti početnika, mladih, ali i žena u biznisu, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva, drvoprerade, razoja ICT sektora, kako bi se podstakao ekonomski razvoj i smanjila nezaposlenost u Crnoj Gori. Emisiju “Biznis izazov” možete pogledati u nedjelju u 18.20h, i u repriznim terminima srijedom u 13:55h.

Bonus video: