100 gledalaca dobija Mtel-ove prepaid pakete

U Bojama jutra i brojne vrijedne nagrade za najbrže gledaoce
3 komentar(a)
Mtel, Foto: Privatna arhiva
Mtel, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 16.06.2016. 10:52h

Kompanija M:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje sa brojnim vrijednim nagradama. Svakog jutra čak petoro najsrećnijih dobija po pripejd karticu koja sadrži niz povoljnosti. Uz prepaid paket m:go turist za 5 eura korisnici dobijaju 2 eura kredita i 500MB besplatnog Interneta, koje troše naredna 3 dana. Uz svaku narednu dopunu korisnik dobija još 3 dana besplatnog Interneta – 300 MB. Besplatnih 300 MB Internet saobraćaja korisnik dobija u ponoć na dan kada je izvršio dopunu, a dopunjeni iznos slobodno troši.

Prvi Kongres preventivne pedijatrije Crne Gore, sa međunarodnim učešćem, pod nazivom: “Preventivna pedijatrija kao temelj zdravstvenog sistema“, biće održan od 21. do 23. oktobra u hotelu Splendid, u Bečićima. Šta sve podrazumijeva preventivna pedijatrija, na kojem je nivou u Crnoj Gori, koji su to aktuleni problemi našeg zdravstva, kako će se rješavati, koja su to najsavremenija istraživanja i dostignuća u medicini govoriće u Bojama jutra na TV Vijesti 17. juna dr Nebojša Kavarić, predsjednik Asocijacije za preventivnu pedijatriju Crne Gore, doc. dr Olja Miljanović i prof. dr Milica Martinović, članovi upravnog savjeta Asocijacije za preventivnu pedijatriju Crne Gore i Naučnog odbora kongresa.

U subotu, 18. juna u KIC-u “Budo Tomović” u Podgorici, NVO Brljok! organizuje manifestaciju pod nazivom “Brljok! Karavan”. Detaljnije u Bojama jutra.

Počela je sezona kupanja na gradskim bazenima u Podgorici u sklopu Sportskog centra „Morača“. Novina u odnosu na ranije sezone je ta da građani mogu da kupe ulaznicu za cjelodnevno korišćenje velikog bazena za pet eura. Sezona kupanja trajaće do 15. septembra.

U jutarnjem programu pogledajte i novi spot grupe El Rithmo za pjesmu “Srećan put”. Spot je izazvao podijeljene reakcije publike zato što se radnja odvija oko ljubavi između dvije žene. Neki su oduševljeni, dok drugi negoduju. Spot je inače sniman u živopisnom kubanskom ambijentu, u glavnom gradu Kube – Havani, ali i na plažama Karipskog mora.

Neobična konjička manifestacija u Velikoj Britaniji protiče u znaku ženskih šešira, dok su kineske vlasti zabranile tamošnjim djevojkama da se udaju za strance. Ove i još neke zanimljivosti pogledajte u Bojama jutra.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Marko Milačić, CN Monitor.

U Bojama jutra i brojne vrijedne nagrade za najbrže gledaoce.

Bonus video: