Kozak: Uspjeli smo, iako su mnogi sumnjali u nas

"Uprkos beskrajnih nekoliko posljednjih minuta za mene, uspjeli smo! Dokazali smo da možemo da pobijedimo Rusiju, iako su mnogi sumnjali u to", rekao je Kozak
0 komentar(a)
Jan Kozak, Foto: Reuters
Jan Kozak, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.06.2016. 17:28h

Selektor fudbalske reprezentacije Slovačke Jan Kozak rekao je da je njegova ekipa dokazala da može da pobijedi Rusiju, uprkos tome što su mnogi sumnjali u to.

"Uprkos beskrajnih nekoliko posljednjih minuta za mene, uspjeli smo! Dokazali smo da možemo da pobijedimo Rusiju, iako su mnogi sumnjali u to", rekao je Kozak novinarima poslije utakmice u Lilu.

Fudbalska reprezentacija Slovačke pobijedila je danas Rusiju sa 2:1 u drugom kolu Grupe B Evropskog prvenstva.

Defanzivac slovačke reprezentacije Jan Đurica ocijenio je da je njegova ekipa zasluženo pobijedila Rusiju.

"Divna pobjeda, a mislim da je i zaslužena jer smo se borili do samog kraja. Preplavljen sam bio emocijama, prije svega jer smo vodili 2:0, pa Rusima nije ostalo ništa osim da iznova i iznova napadaju. Pritisak je bio veliki", rekao je Đurica.

Slovake u posljednjem, trećem kolu Grupe B očekuje duel s Engleskom, a Đurica je rekao da ekipa mora što prije da krene s pripremama za tu utakmicu.

Selektor Rusije Leonid Sluckij rekao je da je njegovu reprezentaciju mnogo poremetio primljeni gol sredinom prvog poluvremena.

"Poslije primljenog gola morali smo da promijenimo naš plan igre, pogotovo na sredini terena. Dosta nas je poremetio taj gol... Moramo da idemo na pobjedu u posljednjem meču. Vels ima dva opasna igrača, Bejla i Ramzija, na koje ćemo morati da obratimo posebnu pažnju", rekao je Sluckij.

Bonus video: