Sjutra na Cetinju kreće Olimpijski karavan za Rio

2 komentar(a)
Olimpijski karavan, Foto: Cokcg.org
Olimpijski karavan, Foto: Cokcg.org
Ažurirano: 14.06.2016. 18:03h

Kao što je bio slučaj za Peking 2008. i London 2012. godine, ni Ro de Žaneiro neće biti izuzetak - sa Cetinja će sjutra (srijeda) krenuti Olimpijski karavan, u organizaciji Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Kako je saopšteno iz COK-a, planirano je da „Olimpijski karavan Rio 2016“ posjeti četiri crnogorska grada, počev od Cetinja, preko Kolašina, Bijelog Polja do Podgorice.

„Olimpijski karavan Rio 2016“ je akcija koja ima za cilj pravljenje dobre, pozitivne, navijačke atmosfere uoči OI, promocije naših olimpijaca i upoznavanja javnosti sa misijom COK", navodi se u saopštenju.

Uz podršku Prijestonice Cetinje, nacionalni olimpijski komitet će organizovati Olimpijski karavan na Cetinju, na Trgu Kralja Nikole, od 19 do 21 sat.

"Olimpijski karavan na Cetinju okupiće najpopularnije i najmasovnije škole sporta iz Cetinja: Džudo klub Crnogorac, FK Lovćen, RK Lovćen i STK Lovćen, koje će na gradskom trgu pokazati što umiju i znaju. Za vrijeme trajanja karavana, pored prezentacija lokalnih škola sporta, dobre muzike, zabave, organizovaćemo više nagradnih igara za gledaoce", stoji u saopštenju COK-a.

Bonus video: