Sea Dance: Otvoren konkurs za volontere, 20.000 ljudi već ima kartu

Organizatori su saopštili da je već preko 20 hiljada ljubitelja festivalskog provoda iz 50 zemalja svijeta obezbijedilo ulaznice za Sea Dance, a među njima su i neki iz najudaljenijih destinacija poput Južne Afrike, Kine, Japana, Brazila, Novog Zelanda, Amerike i Australije
0 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 13.06.2016. 15:12h

Akcija "4+1", u okviru koje društvo koje kupi četiri ulaznice za Sea Dance, Exit ili "Exit avanturu" (Exit + Sea Dance) petu dobija besplatnu, trajaće još danas, sjutra i u srijedu, saopštili su organizatori.

Trodnevne ulaznice za Sea Dance trenutno su dostupne po cijeni od 29,99 eura, a mogu se kupiti posredstvom prodajne mreže Gigstix, na 54 mjesta u 23 grada Crne Gore. U prodaji je i ograničen kontigent dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama. Ulaznica za prvi i treći dan festivala pojedinačno iznosi 19,99 eura, dok je za drugi dan 14,99 eura.

Više informacija dostupno je na zvaničnom sajtu festivala www.seadancefestival.me.

Pokrenut je i konkurs za volontere koji se mogu prijaviti tako što će ispuniti formular dostupan na sajtu festivala. Kandidati moraju biti punoljetni, ne smiju biti krivično gonjeni, a poželjno je da budu komunikativni, društveni, pozitivni, da poznaju i prate Sea Dance i Exit festivale i da dobro govore neki od stranih jezika.

Ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala održaće se od 14. do 16. jula na plaži Jaz u Budvi, a potvrđeno je da će nastupiti Skrillex, Hurts, Stereo MC's, Sister Bliss (Faithless), Lost Frequencies, Džef Mils, Andy C, Goldie i još preko 100 izvođača svjetske i regionalne muzičke scene.

Organizatori su saopštili da je već preko 20 hiljada ljubitelja festivalskog provoda iz 50 zemalja svijeta obezbijedilo ulaznice za Sea Dance, a među njima su i neki iz najudaljenijih destinacija poput Južne Afrike, Kine, Japana, Brazila, Novog Zelanda, Amerike i Australije.

Bonus video: