Podgorica pobijedila Otomane iz Istanbula 32:17

Današnja utakmica bila je oproštajna za trenera RK Podgorica i selektora crnogorske reprezentacije Irca Martija Lustiana, koji je dao ogroman doprinos razvoju ragbija u Crnoj Gori
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.06.2016. 16:30h

Ragbi klub Podgorica pobijedio je danas na stadionu Crvene stijene u Tološima u prijateljskom meču ekipu Istanbul Ottomans rezultatom 32:17. Prvi esej za Podgoricu desetak minuta nakon početka meča postigao je Marko Andrić, koji je bio i precizan iz pretvaranja za vođstvo domaćih od 7:0. Pred kraj prvog poluvremena dvojica igrača Podgorice u dvije minute dobijaju žute kartone i izlaze iz igre na po 10 minuta. Turska ekipa koristi prednost od dva igrača više i postiže esej i pretvaranje za izjednčenje od 7:7, rezultat sa kojim je i završeno prvo poluvrijeme.

Na početku drugog dijela utakmice domaćini ponovo dolaze u vođstvo nakon što je Marko Andrić precizno izveo kazneni udarac za 10:7. Uslijedio je niz poena za Podgorici. Dušan Vučićević postiže esej a Andrić je pogađa pretvaranje za 17:7. Zatim slijede eseji za domaćine koje postižu Đorđe Marstjepović, Dušan Vučićević i Vladan Čelebić za 32:7.

Pred kraj utakmice, nakon niza izmjena i popuštanja pažnje domaćoj ekipi, gosti postižu dva eseja za konačnih 32:17.

Današnja utakmica bila je oproštajna za trenera RK Podgorica i selektora crnogorske reprezentacije Irca Martija Lustiana, koji je dao ogroman doprinos razvoju ragbija u Crnoj Gori.

Galerija

Bonus video: