Završen prvi FIVB odbojkaški seminar za trenere u Crnoj Gori

54 pregleda 0 komentar(a)
FIVB seminar trenera, Foto: OSCG
FIVB seminar trenera, Foto: OSCG
Ažurirano: 11.06.2016. 09:31h

Juče je završen prvi FIVB seminar za odbojkaške trenere u Crnoj Gori, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore, uz veliku pomoć Crnogorskog olimpijskog komiteta i Olimpijske solidarnosti.

“FIVB Coaches Course Level 1” trajao je pet dana, a predavači na su bili Ibrahim Hosrou (Iran) i Sajmon Loftus (Velika Britanija).

“Na početku sam imao tremu, jer je ovo novi sistem rada, ali sam na kraju veoma srećan. Bili ste sjajni, posebno mi je drago što su sa nama bili neki nekadašnji veliki odbojkaški asovi. Nadam se da ćete nastaviti da dobro radite i u svojim klubovima. Bilo mi je veoma lijepo u Crnoj Gori, i veoma sam zahvalan Odbojkaškom savezu na gostoprimstvu i na odličnoj organizaciji seminara”, kazao je prisutnim trenerima direktor FIVB seminara Ibrahim Hosrou.

Među trenerima koji su dobili diplome FIVB su i selektor Crne Gore Slobodan Boškan, nekadašnji reprezentativci Milan Marković, Dejan Čabarkapa, Marko Bagarić, Aleksandar Milivojević, bivši internacionalac iz BiH Ljubiša Ristić i mnogi drugi…

Bonus video: