COK podijelio nagrade najboljima u kvizu Olimpiko

0 komentar(a)
COK, Foto: COK
COK, Foto: COK
Ažurirano: 10.06.2016. 17:38h

U susret Riju i predstojećem najvećem plantarnom sportskom događaju - Olimpijskim igrama, Crnogorski olimpijski komitet je zajedno sa svojim timom došao na ideju da napravi prvi online sportski kviz u kome će nagrade biti vezane za sve one koji bodre nacionalni tim. Do sada je kviz igralo preko 1.500 različitih učesnka sa teritorije Crne Gore. Kvizu se pristupa preko zvaničnog FB profila Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Kviz je osmišljen tako da je u sportskom duhu, svi mogu igrati i pobjeđuje onaj koji ima najbolji rezultat za najkraće vrijeme. Svake nedjelje COK nagrađuje, a tu su i mjesečne nagrade.

U radnji Sporti Vision u TC Delta City danas su uručene nagrade za drugi ciklus.

Nagrade su dres reprezentacije sa imenom dobitnika, majica, kačket. Na mjesečnom nivou najbolji dobija ruksak dodatno, a za kraj kviza OLIMPIKO, planirano je da najbolji dobije torbu zvanične opreme reprezentacije Crne Gore za predstojeće Olimpijske igre.

Svi pokloni su izbrendirani logoima COK-a i Rija i jednoga dana će biti lijepa uspomena na Olimpijske igre 2016. u Riju.

Najuspješnijim takmičarima kviza Olimpiko nagrade je uručio Bojan Kosić, crnogorski skijaš, učesnik na Olimpijskim igrama u Vankuveru 2010 godine.

Glavnu mjesečnu naradu dobio je Veliša Vuković a pored njega nagrađeni su i Pero Mijatović, Nada Mijatović, Mihajilo Nikolić, Semir Sutković, Nemanja Nikolić, Nikola Šuškavčević i Radovan Radonjić.

Kviz OLIMPIKO će trajati sve do avgusta i početka Olimpijskih igara, a prilagođen je svim korisnicima i desktop i mobilnim.

Bonus video: