Odbojkašice danas sa Azerbejdžanom na startu turnira u Renu

86 pregleda 0 komentar(a)
Odbojkašice Crne Gore, Foto: OSCG
Odbojkašice Crne Gore, Foto: OSCG
Ažurirano: 10.06.2016. 09:08h

Sa dvije pobjede u džepu, u tri meča, sa turnira u Baru, ali bez dvije najbolje igračice, Tanje Bokan (kako je saopšteno iz OSCG, kapitenka zbog privatnih obaveza nije bila u mogućnosti da putuje sa ekipom) i Ksenije Ivanović (problemi sa leđima), odbojkašice Crne Gore su sinoć oko 23 sata doputovale u francuski Ren, gdje će od danas do nedjelje igrati drugi turnir grupe B Evropske lige.

"Poslije dosta solidnog turnira u Baru, idemo da se prikažemo u što boljem svijetlu bez dvije najbolje igračice, ali će igračice koje budu putovale dati sve da odigraju što bolje bez njih", ističe selektor odbojkašica Vladimir Milačić.

Crna Gora je u „Topolici” savladala Španiju (3:0) i Francusku (3:2), a jedini poraz je doživjela od Azerbejdžana (3:0), koji je prvi na tabeli sa sve tri pobjede. U Renu će biti teže...

"Ovaj turnir će nam biti još jedno iskustvo za igračice koje su imale manju minutažu u minulom periodu, i treba da nam posluži kao priprema za ono što nas čeka u septembru, a to je druga runda kvalifikacija za Evropsko prvenstvo", dodao je Milačić.

Braje boje Crne Gore u Renu će braniti Tamara Roganović i Evgenija Milivojević, korektorke Nikoleta Perović i Elza Hadžisalihović, primači servisa Danijela Džaković, Jelena Cvijović i Milana Rovčanin, srednje blokerke Marija Milović, Ana Otašević i Andrea Laković, te libera Melisa Cenović i Marijana Mašanović.

Raspored

Petak

Crna Gora - Azerbejdžan (15 sati)

Francuska - Španija (18)

Subota

Azerbejdžan - Španija (16)

Crna Gora - Francuska (19)

Nedjelja

Španija - Crna Gora (16)

Azerbedježan - Francuska (19)

Bonus video: