KPDP: Mile prijavljuje Svetu policiji

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro
2 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 10.06.2016. 08:57h

Dok Miranda insistira da se azilanti uhapse, Srećko obavijesti Dijanu i Josipa da će im platiti put u London. Paralelno, Barbara shvati da je Srećko ukrao ogrlicu da plati putovanje.

Usred istrage Mate nađe ogrlicu koju je Srećko uspio neopaženo vratiti i natjera posramljenu Mirandu da se izvini azilantima.

Barbara se prihvatila podučavanja azilanata. Dok im ona pokušava držati lekcije iz hrvatskog, prekida je Marko koji je Iki odlučio namjestiti iščašeno rame. No, ispostavi se da je jedan od azilanata doktor koji može pomoći starici.

Iako pod utiskom Matinog poljupca, Tina je uvjerena da ju je on samo iskoristio da dokaže da nije gay. Iznenadi se kada je on pozove na izlazak.

Mile je posvećen punjenju budžeta hotela Mirsadovom muzikom. Uspio ga je nagovoriti da svira u hotelu, ali ga nedugo zatim otme Sveto ponudivši mu veći novac.

Kada Mile prijavi Svetu policiji jer toči alkohol bez dozvole, a i prodavnicu pretvara u ugostiteljski objekat, Mirsad se vraća Mili. Ljut zbog kazne i prijave, Sveto dolazi u hotel obračunati se s Milom.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: