KPDP: Kada Miranda shvati da joj je nestala ogrlica, za krađu optuži azilante

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro
0 komentar(a)
KPDP
KPDP
Ažurirano: 09.06.2016. 08:24h

Zdenka zamoli Milu da razgovara s Damirom i nagovori ga da ode na pretrage. Umjesto toga, Mile se sukobi s Markom: očevi se posvađaju oko krivca za neplodnost.

Damir se razbjesni i odluči obaviti pretrage te s Katom odlazi u Zagreb. No, on ne shvati to ozbiljno i ne uspije dati uzorak. Katarina se naljuti.

Kako bi se domogao novca namijenjenog azilu, Mile ima plan: da bi povjerenika uvjerio u tolerantnost mještana, organizovaće paradu tolerancije. Mate, zatečen time što je glavna zvijezda parade, pred svima poljubi Tinu kako bi dokazao da nije gej. No, parada ipak uspije i Mile likuje.

Ipak, kad se azilanti, među kojima i Mirsad, već sljedeći dan pojave u hotelu, Mile se nađe u problemu. Diana se naljuti kad shvati zašto je Barbara zvala Srećka. A kada Sveto kaže da ih je uhvatio na kauču, situacija se zahukta. Diana i Josip zgroženi odlaze, a Barbara od Srećka traži da plati Dianino putovanje te on krade Mirandinu ogrlicu. Kada Miranda shvati da joj je nestala ogrlica, za krađu optuži azilante.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: