Ronioci izvadili tijelo Luke Nikovića iz Pivskog jezera

Prema riječima Veska Mijajlovića, direktora RCUD-a, u akciji podvodnog traganja i izvlačenja tijela nastradalog učestvovalo je pet ronilaca i dva logističara, uz podršku načelnika odjeljenja MUP-a u Plužinama sa saradnicima koji su cijelo vrijeme bili na mjestu nesreće i pružali pomoć roniocima
216 pregleda 0 komentar(a)
Ronioci, Foto: RCUD
Ronioci, Foto: RCUD
Ažurirano: 08.06.2016. 10:07h

Ronioci Regionalnog centra iz Bijele jutros su oko devet sati u Pivskom jezeru pronašli i izvadili sinoć nastradalog Luku Nikovića, saopšteno je iz RCUD.

"Sinoć oko 23 sata Regionalni centar za obuku ronilaca iz Bijele dobio je zahtjev od Direktorata za vanredne situacije MUP-a, radi angažovanja u podvodnom traganju u Pivskom jezeru za nastradalim Lukom Nikovićem koji je juče oko 19 časova na magistralnom putu Plužine-Šćepan Polje sa vozilom upao u Pivsko jezero. Ronioci RCUD-a su jutros oko devet sati pronašli tijelo nastradalog Luke Nikovića pored auta na dubini od 15 metara. Auto nastradalog Nikovića se nalazi na dnu jezera prevrnuto na krov", navodi se u saopštenju RCUD.

Prema riječima Veska Mijajlovića, direktora RCUD-a, u akciji podvodnog traganja i izvlačenja tijela nastradalog učestvovalo je pet ronilaca i dva logističara, uz podršku načelnika odjeljenja MUP-a u Plužinama sa saradnicima koji su cijelo vrijeme bili na mjestu nesreće i pružali pomoć roniocima.

Kako se pretpostavlja, automobil je u ponedjeljak oko 19 sati sletio u jezero na izlasku iz Plužina, na dijelu magistrale od benzinske pumpe prema mostu na putu Plužine-Šćepan polje.

Bonus video: