Odgođena izgradnja žičare od Bečića do Brajića

U Bojama jutra i aktuelnosti iz zemlje i svijeta, zanimljivosti, kao i nagrade za najvjernije gledaoce.
118 pregleda 7 komentar(a)
žičara, Budva
žičara, Budva
Ažurirano: 07.06.2016. 12:08h

Zašto je odgođena izgradnja žičare od budvanskog naselja Bečići do tvrđave Kosmač na Brajićima pogledajte u Bojama jutra na TV Vijesti u srijedu 8. juna.

Šta je to posebno kod duhovne muzike, koliko je danas popularna u svijetu, koliko se mijenja pogledajte u Bojama jutra. Gost jutarnjeg programa Martin Alfsen, jedan od najboljih kompozitora duhovne muzike u Skandinaviji, direktor norveškog The Oslo YMCA Community Choir-a koji će prirediti koncert moderne hrišćanske duhovne muzike u četvrtak 9. juna u 19h u hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, a dan kasnije u Katedrali Svetog Tripuna u Kotoru.

Kulturno - informativni centar „Budo Tomović“ će i ove godine tradicionalno biti učesnik u takmičarskom dijelu 46.Festivala dramskih amatera Crne Gore sa predstavom “Mir” koji se održava od 7. do 10.juna u Bijelom Polju. Mlade glumice iz predstave gošće Boja jutra.

Dani izraelskog filma odrzavaju se u organizaciji Ambasade Izraela u Beogradu i KIC-a“Budo Tomović” od 7. do 9.juna i obuhvataju filmove novije izraelske produkcije. Šta je karakteristično za izrealsku kinematografiju pogledajte u Bojama jutra.

Tradicionalni godišnji koncert JU Umjetničke škole osnovnog i srednjeg muzičkog obrazovanja za talente “Andre Navara” biće održan veceras u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”, sa početkom u 20 sati. Ulaz je besplatan. Detaljnije u jutarnjem programu.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Igor Milošević, ADP Zid.

U Bojama jutra i aktuelnosti iz zemlje i svijeta, zanimljivosti, kao i nagrade za najvjernije gledaoce.

Bonus video: