AUTOMOBIL SLETIO S PUTA

Saobraćajna nezgoda na putu od Grahova ka Vilusima: Povrijeđena tri mladića

Uviđaj su obavili pripadnici nikšićke policije, a na izvlačenju povrijeđenih učestvovali su zaposleni u Službi zaštite i spašavanja
70 pregleda 9 komentar(a)
Policija
Policija
Ažurirano: 04.04.2019. 21:08h

Nikšićanin Dejan Jancer (21) zadobio je teže tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila nedaleko od Vilusa, dok su sa lakšim povredama prošli njegovi sugrađani i vršnjaci Danilo Damjanović i Mirko Jovanović.

Nakon nezgode prevezeni su u nikšićku Opštu bolnicu gdje im je ukazana pomoć.

Prema riječima direktora bolnice dr Ilije Ašanina Damjanović i Jovanović su nakon ljekarske pomoći zadržani na odjeljenje hirurgije, radi opservacije, dok je Jancer zbog višestrukog preloma karlične kosti upućen u podgorički Klinički centar.

Do nezgode je došlo, kako su kazali iz policije, kada je Jovanović koji je upravljao vozilom marke „mercedes“, nikšićkih registarskih oznaka, izgubio kontrolu nad upravljačem, izletio sa puta, prevrnuo se i sletio u provaliju duboku šezdesetak metara. Najteže povrede zadobio je Jancer, koji se nalazio na mjesto suvozača.

Uviđaj su obavili pripadnici nikšićke policije, a na izvlačenju povrijeđenih učestvovali su zaposleni u Službi zaštite i spašavanja.

Preporučujemo za Vas