Smit nokautirao Radoševića u 2. rundi

Radošević je pao na koljena knakon drugog uzastopnog krošea na 1,34 minuta druge runde meča sa šampionom u ringu "Eho arene"
129 pregleda 57 komentar(a)
Predrag Radošević, Foto: Privatni album
Predrag Radošević, Foto: Privatni album
Ažurirano: 04.06.2016. 21:56h

Crnogorski profesionalni bokser, Predrag Radošević, izgubio je šansu da osvoji titulu prvaka svijeta u supervelteru WBO verzije, pošto ga je aktuelni prvak, Lijam Smit nokautirao u drugoj rundi bokserskog spektakla u "Eho areni" u Liverpulu.

Smit je u meč ušao fantastično pripremljen, za razliku od Radoševića, koji je imao svega osam dana pripreme.

Domaći bokser je u prvoj odbrani titule pred svojim sugrađanima u Liverpulu furiozno ušao u meč, i odmah je forsirao lijevi kroše u tijelo Radoševića, znajući za probleme 31-godišnjeg Podgoričanina koji je i u srednjoj kategoriji izgubio jedini meč nakon udaraca Feliksa Šturma u predjelu rebara.

Radošević je, ipak, izdržao nalete Britanca u prvoj rundi, ali je nakon drugog krošea na polovini druge runde Radošević završio na koljenima.

"Znao sam da će ga moji udarci u tijelo povrijediti i samo sam sačekao reakciju. Znao sam da će mu to poremetiti stav i koncentraciju i samo sam nastavio. Ja sam čvrst i stamen borac i spreman sam za svaki budući izazov, bilo kojeg borca sa liste", kazao je 27-godišnji šampion iz Liverpula, koji je došao do 22. profi pobjede, a u karijeri je jednom boksovao neriješeno.

Na 1,34 minuta druge runde, Smit, kojem su još trojica braće bokseri, došao je do osme uzastopne pobjede nokautom.

Radošević je upisao drugi poraz u profi ringu, i opet prekidom. U karijeri je zabilježio 30 profi pobjeda.

Bonus video: