SASLUŠANJA ZBOG PRIJETNJI U ISTRAŽNOM ZATVORU:

Veselin Mujović nije svjedočio, opet se žali na zdravlje

Mujovićev sin Dražen, koji je juče saslušan, kazao je za TV Vijesti da je svjedočio o prijetnjama koje je njegov otac dobijao u Istražnom zatvoru
174 pregleda 5 komentar(a)
Dražen Mujović, Foto: Savo Prelević
Dražen Mujović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.06.2016. 07:02h

Podgoričanin Veselin Mujović ni juče nije saslušan u Osnovnom tužilaštvu zbog prijetnji koje su on i njegov sin Dražen navodno dobili od prijatelja Budvanina Miloša Marovića.

Stariji Mujović ponovo nije mogao da govori zbog lošeg zdravstvenog stanja, o čemu je tužiocu Nikoli Boričiću dostavljena i medicinska dokumentacija.

Boričić je saslusao Mujovićevog sina Dražena.

"Zbog pogoršanog zdravstvenog stanja danas koliko vidim nije priveden osnovnom državnom tužiocu, jer sam ja juče podnio medicinsku dokumentaciju i obrazložio osnovnom državnom tužiocu koji postupa da on nije u mogućnosti da danas pristupi svjedočenju”, kazao je Mujovićev branilac, advokat Miloš Vuksanović.

Vuksanović je pojasnio da je tuzilac Boričić naložio da se obavi vještačenje medicinske dokumentacije.

Mujovićev branilac je medicinsku dokumentaciju proslijedio svim nadležnim organima, zbog čega očekuje da će za nju imati sluha i sudije Vrhovnog suda kada budu odlučivali o pritvoru njegovom klijentu, koji se u Istražnom zatvoru nalazi nepuna četiri mjeseca zbog sumnje da je visokog funkcionera DPS-a Svetozara Marovića prevario za ukupno 890 hiljada eura.

"Očekujem da će pritvor gospodinu Mujoviću biti ukinut, međutim, ovaj put moram još jednom da napomenem javnost da ODT u ovom predmetu već mjesec i po dana nije preduzeo nijednu radnju osim predloga za određivanje pritvora”, kazao je Vuksanović.

Mujovićev sin Dražen, koji je juče saslušan, kazao je za TV Vijesti da je svjedočio o prijetnjama koje je njegov otac dobijao u Istražnom zatvoru.

Preporučujemo za Vas