Odbojkaši poraženi od Turske

90 pregleda 0 komentar(a)
Gojko Ćuk, Foto: Fivb.org
Gojko Ćuk, Foto: Fivb.org
Ažurirano: 03.06.2016. 19:49h

Odbojkaši Crne Gore poraženi su večeras u Budvi od selekcije Turske 3:1 (25:27, 25:22, 25:16, 25:18), u drugoj od tri kontrolne utakmice, u okviru priprema za drugi nastup u Svjetskoj ligi.

Turci su se, tako, revanširali našoj selekciji za jučerašnji poraz od 3:2.

Selektor Crne Gore je izmiješao karte u odnosu na prvi duel, pa je meč počela postava - tehničar Simo Dabović, korektor Luka Babić, primači Balša Radunović i Božidar Ćuk, srednji blokeri Gojko Ćuk i Ivan Ječmenica, te libero Nikola Lakčević.

Tokom trećeg seta je Nikola Radonić zamijenio Dabovića i odigrao četvrti, Slobodan Bojić je u trećem setu na korekciji zamijenio, koji je ulazio u igru u istom setu, a onda je odigrao i četvrti. Primač Marko Vukašinović je ulazio u igru u prvom, a potom je u trećem i četvrtom setu igrao umjesto Radunovića, a u igru su ulazili još i Blažo Milić (u prvom i drugom setu), te drugi libero Ljubomir Popović (u trećem).

Nijesu igrali Aleksandar Minić, Rajko Strugar, Vojin Ćaćić, Marko Bojić, Jovan Delić i Bojan Radović.

Babić je bio najbolji poenter u našoj selekciji sa 14 poena, Božidar Ćuk je imao 11, Vukašinović 8, Radunović 6, Gojko Ćuk 5, Dabović i Ječmenica po 3, te Slobodan Bojić 1.

U turskoj selekciji, najbolji je bio Ćin sa 19 poena, Filiz je upisao 14, a Koč 13...

Isti rivali igraće i sjutra, takođe u Mediteranskom sportskom centru, od 18 sati.

Bonus video: