"Biznis izazov" - nova emisija na TV Vijesti

Koliko je bilo teško otpočeti takav posao u glavnom gradu, koje su najveće biznis barijere u poslovanju, te koji je pravi recept za uspjeh u poslu, samo su neka od pitanja na koja ćemo vam dati odgovore
84 pregleda 0 komentar(a)
Biznis izazov, Foto: TV Vijesti
Biznis izazov, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 05.06.2016. 09:00h

U novoj emisiji Biznis izazov, koja se na programu TV Vijesti emituje u nedjelju od 18:20 časova, predstavljamo vam podgorički restoran Garden.

Restoran je otvoren prije tri godine, uz pomoć kredita Investiciono razvojnog fonda, i brzo je postao omiljeno mjesto onima koji biraju lijep ambijent i dobru uslugu.

Koliko je bilo teško otpočeti takav posao u glavnom gradu, koje su najveće biznis barijere u poslovanju, te koji je pravi recept za uspjeh u poslu, samo su neka od pitanja na koja ćemo vam dati odgovore.

U novom formatu na TV Vijesti, u narednim mjesecima gledaoci će svake sedmice imati priliku da se upoznaju sa izazivima malih, ali uspješnih crnogorskih biznisa.

Serijal će kroz 20 emisija dati podršku razvoju preduzetništva,proizvodnje i malih i srednjih preduzeća.

Sve to finansirano je u okviru djelatnosti početnika, mladih, ali i žena u biznisu, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva, drvoprerade, razoja ICT sektora, kako bi se podstakao ekonomski razvoj i smanjila nezaposlenost u Crnoj Gori.

Emisiju "Biznis izazov" možete pogledati u nedjelju u 18:20 časova i u repriznom terminu u 13:55 časova, samo na TV Vijesti.

Bonus video: