Država se konačno sjetila: Situacija u Kotoru opravdano plaši građane

"U dogovoru sa zamjenicom, Snežanom Jonicom a u ime Odbora, obratiću se nadležnim državnim organima za dostavljanje informacije u aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji u Kotoru“, rekao je Nuhodžić
57 pregleda 0 komentar(a)
Kotor policija tužilaštvo, Foto: Savo Prelević
Kotor policija tužilaštvo, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.06.2016. 13:47h

Aktuelni događaji u Kotoru opravdano zabrinjavaju građane, ocijenio je predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu, Mevludin Nuhodžić, i najavio da će zakazati sjednicu Odbora nakon što nadležni organi dostave informacije o bezbjednosnoj situaciji u tom gradu.

Liberalna partija je ocijenila da je bezbjednosna situacija u Kotoru sve gora i zatražila hitnu sjednicu Odbora za bezbjednost.

Nuhodžić je kazao da aktuelni događaji u Kotoru opravdano zabrinjavaju ne samo građane tog grada, nego i čitave Crne Gore.

"U dogovoru sa zamjenicom, Snežanom Jonicom a u ime Odbora, obratiću se nadležnim državnim organima za dostavljanje informacije u aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji u Kotoru“, rekao je Nuhodžić agenciji Mina.

On je najavio da će, nakon preduzetih aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, Agencije za nacionalnu bezbjednost i Tužilaštva i dobijenih informacija tih organa iz svoje nadležnosti, zakazati sjednicu Odbora i razmotriti bezbjednosnu situaciju u Kotoru.

Odbor će, kako je dodao Nuhodžić, u skladu sa svojim nadležnostima, donijeti odogovarajuće stavove i zaključke.

Bonus video: