Početak sedmice uz TV Vijesti

Glavne sportske aktulenosti komentariše Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti.
0 komentar(a)
Mileva Boje jutra, Foto: TV Vijesti (arhiva)
Mileva Boje jutra, Foto: TV Vijesti (arhiva)
Ažurirano: 05.06.2016. 11:14h

Koliko je klijentkinja u novootvorenom Ženskom paviljonu za zavisnice na Kakarickoj gori u Podgorici, te kako se odvija njihov život i oporavak u ovoj ustanovi pogledajte u Bojama jutra na TV Vijesti 6. juna.

Promocija knjige “Dijalozi u Parizu” autorke Tijane Živaljević biće održana u ponedjeljak, 6.juna, u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović”, sa početkom u 19 sati. Mlada i uspješna autorka biće gošća Boja jutra.

Svjetski dan zaštite životne sredine osnovan je od strane Generalne skupštine UN 1972. i održava se svake godine 5. juna u više od 100 zemalja. Ovaj događaj koristi se kao jedan od glavnih načina kroz koje organizacija UN širom svijeta razvija svijest o životnoj sredini i podstiče političku pažnju i akciju na unapređenju kvaliteta životne sredine. U Bojama jutra vas podsjećaju na to koliko su crnogorske institucije do sada postigle u oblasti zaštite životne sredine, te šta nas, na konkretnim primjerima, važno očekuje da rješavamo.

Folklorni ansambl ''Crna Gora'' ove godine imaće priliku da učestvuje na šest internacionalnih festivala sa tri izvođačke grupe. Zanimljive kadrove sa njihovih nastupa širom svijeta pogledajte u Bojama jutra.

U jutarnjem programu saznajte i kako je proteklo svečano otvaranje Pijace ruralnih proizvoda u Gradskom parku u neposrednoj blizini Starog grada u Budvi, kao i obilježavanje 4.juna - centralne proslave stodesetog rođendana Gradske muzike Budve.

Ekipa Boja jutra ispratila je i proslavu 21. rođendana kompanije Voli.

U jutarnjem programu TV Vijesti vam predlažu i nekoliko najboljih joga vježbi za početnike.

Glavne sportske aktulenosti komentariše Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti.

Bonus video: