Početak dana uz Boje jutra

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Milena Perović Korać iz CN „Monitor“
104 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 02.06.2016. 11:34h

U Podgorici danas počinje 7. UnderhillFest premijerom crnogorskog filma “Od Transformersa do Bouvija” u bioskopu Cineplexx od 20 sati. Od 3. juna do 9. juna projekcije će biti održane u bašti podgoričkog kafea SOUL II SOUL. Kao i ranijih godina filmovi su podijeljeni u tri kategorije: međunarodnu, regionalnu i vantakmičarsku. U Bojama jutra u petak 3. juna pogledajte kako je proteklo otvaranje UnderhillFest-a , te šta vas sve očekuje u okviru ovogodišnjeg festivala dokumentarnog filma.

Povodom obilježavanja 1000 godina spomen slave Svetog Jovana Vladimira u Baru u petak 3. juna i tokom vikenda biće priređen bogat program. Pored ostalog biće održana i fudbalska utakmica između FK “Mornar” i glumaca iz filma “Montevideo”. Predrag Vasić, glumac ili Stanoje iz filma “Montevideo” biće gost Boja jutra, kao i predstavnici organizacionog tima manifestacije.

U Tuzima u Gimnaziji „25.maj“ počeo je Festival diverziteta. Učenici su pripremili bogat program i na taj način pokušavaju da riješe problem nacionalizma u školi. Kako sve to izgleda provjerila je ekipa jutarnjeg programa.

Novootvoreni bazen u Sportskom centru u Nikšiću uveliko funkcioniše, a prvi korisnici su đaci osnovnih škola. Uskoro će biti otvoren i za ostale građane, a kakve sve planove ima uprava Sportskog centra sa ovim objektom pogledajte u Bojama jutra.

U Podgorici će za dane vikenda biti održane zanimljive radionice Ples sijenki kao i individualne seanse Porodičnog rasporeda. O čemu se radi pogledajte u jutarnjem programu.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Milena Perović Korać iz CN „Monitor“.

U Bojama jutra i aktuelnosti iz zemlje i svijeta, zanimljivosti, kao i nagrade za najvjernije gledaoce.

Bonus video: