Bez granica: Ko je poharao šumska bogatstva planine Dragišnice?

Priču o adaptaciji na naše društvo jedne sirijske porodice pogledajte u večerašnjem magazinu Bez granica od 20 časova na TV Vijesti.
0 komentar(a)
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 30.05.2016. 11:08h

Među oko devet hiljada ljudi koji su u izbjegličkom talasu kroz Evropu ostali u Crnoj Gori tek je nekoliko porodica našlo trajnije utočište u našoj zemlji. Priču o adaptaciji na naše društvo jedne sirijske porodice pogledajte u večerašnjem magazinu Bez granica od 20 časova na TV Vijesti.

Pored toga ispitujemo sudbinu priče o pohari šumskog bogatstva planine Dragišnice, uzroke kolapsa ulcinjskog turizma i mogućnosti povratka u "stara dobra vremena".

Zanimljivo je i to što na "Limskoj regati" ove godine nema splavara sa Lima iz Crne Gore, a u magazinu Bez granica u svom "šou tajmu" Ramo poljoprivrednik adaptira se na četvrtog ministra poljoprivrede, koji je preuzeo tu funkciju u poslednjih deset godina, od kako Ramo ne uspijeva da preuzme novac za mlijeko predato u sada već ugašenu mljekaru "Zora".

Otkrićemo vam samo da osamdesetjednogodišnji bjelopoljski poljoprivrednik, inače član vladajuće partije, obećava da neće posustati... Gledajmo se!

Magazin Bez granica, ponedeljkom od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: