KPDP: Barbara obavještava Marka i Zdenku da će dobiti unuče

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati
53 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 30.05.2016. 08:44h

Mile, Sveto i Stipe nazivaju birače i nude im razne usluge za glas za Darija. Barbara to saznaje i traži poništenje izbora. No, kako je i sama mimo pravila poslala Slavu kod birača, ostaje bespomoćna.

Slave, ne sluteći ništa, u glasačku kutiju ubacuje Mirandine listiće te Dario odnosi pobjedu. Kako bi ih vratio u Odbor, Mile i Sveto mu obećaju besplatne parcele, što posebno obraduje Mirandu. Ipak, Mile im ubrzo dolazi s problemom - Odbor im ne želi zemlju predati besplatno.

Barbara ludi zbog rezultata izbora i ne želi odustati od dokazivanja pravde. Dolazi kod Marka, podmiti ga kolačima te on brzo pristaje na Barbarin predlog revizije izbora. Zajedno obilaze Barbarine glasače i shvataju da je pobjednica na izborima bila Barbara. Ona zaprijeti Dariju novim izborima - zbog namještaljke. Miranda priznaje šokiranom Dariju da je ona namjestila izbore.

Snježana i Tomislav su došli po bebu. Snježana se oprašta sa svima i odlazi u Budimpeštu. Obilazeći glasače, Barbara vidi Katu kojoj pozli te nagovjesti Marka i Zdenku da će dobiti unuče. Zdenka je presretna!

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati.

Bonus video: